De persoon Pim Fortuyn

'Met een overzicht van zijn boeken

Paperback formaat - soft cover - 245 pagina's

€ 15,95 exclusief eventuele verzendkosten.

ISBN 9080839736

Inhoud:

In dit boek heeft de auteur/samensteller Gerrie Hulsing getracht de persoon Pim Fortuyn wat duidelijker 'neer te zetten'. Velen kennen hem wel als de politicus Fortuyn, maar wié schuilt daar als persoon, als mens achter?

Aan de hand van interviews met Pim, praatprogramma's waar hij aan deel nam, en een aantal bekende Nederlanders uit zijn directe omgeving als Mat Herben, Joao Varela, Prof. Bob Smalhout, oud NOS man Nico Haasbroek en Harry Mens vertellen over Pim. Daar waar de één het heeft over de 'levenslessen' van Pim, spreekt de ander over 'de band' met Pim, terwijl een derde het heeft over 'een voorrecht hem gekend te hebben'. Maar ook onbekenden komen aan het woord, zoals 'het buurmeisje van vroeger'. Ook een stukje 'nieuws' uit 1993 en 1994. Zijn uitgebreide cv komt aan bod. 

En natuurlijk alle boeken die hij (mede-) heeft geschreven, 55 zullen er de revue passeren, maar ook nog eens ruim 40 boeken die óver hem zijn geschreven. 'Pim blijft boeien, sterker nog... hij wordt steeds boeiender', zei ik eens in een interview. Dit boek bewijst nog eens en te meer dat dit inderdaad het geval is, Pim blijft boeien! De man was bijzonder erudiet en charismatisch.

Met een voorwoord van zijn broer Marten Fortuyn.