Tweede boek zonder naam

Speciale uitgave t.g.v. van de (2e)

Dag van de Vrije Schrijvers

op 24 oktober 2010 in Purmerend.

Paperback formaat - sof cover - 122 pagina's

€ 11,95 exclusief eventuele verzendkosten

ISBN nvt

Inhoud:

Rijmen kan een zinvolle bezegheid zijn. Je kunt er veel in kwijt. Humor, ernst, gevoel, in een rijm is alles te verwerken. In een relatief kort aantal regels kun je bijzonder veel vertellen. In dit boekje, mijn tweede boek zonder naam, tracht ik weer wat hersenspinseld aan het papier toe te vertrouwen. Uiteraard ziet ook dit boek weer het levenslicht tijdens de Dag van de Vrije Schrijvers (de 2e) in Purmerend. Daar waar ik in 2009 het eerste toonde en beloofde met een vervolg te komen. En ja... belofte maakt nu eenmaal schuld!

Wanneer ik bezig ben met het schrijven van een boek, krijg ik bij tijd en wijle een soort van 'ingeving' voor een rijm. Daar maak ik vrijwel altijd een aantekening van en bewaar deze vervolgens. En dan, zeg maar eens per jaar, zet ik ze allemaal op een rijtje en maak er een leuk boek van. 

Gewoon een boek waar iedereen van zou kunnen genieten, mede door het feit dat ik hoogdravende teksten niet gebruik. Ook moeilijke begrippen laat ik zoveel mogelijk achterwege. Dan 'groeit' er bijna 'vanzelf' een leuk boek onder je handen. Zo'n boek waaraan een ieder, van jong tot oud, veel leesplezier kan beleven. Dit is zo'n hebbedingetje voor ieders boekenkast...