Boek zonder naam

'rijmelarij zonder faam'

Paperback formaat - soft cover - 101 pagina's

€ 11,95 exclusief eventuele verzendkosten

ISBN 9789074074070

Inhoud:

Boek zonder naam, hoe bedenkt iemand het? Gerrie Hulsing schijnt daar geen moeite mee te hebben. Evenmin hij in dit boek laat blijken problemen te hebben met rijmen. Hij laat in ieder geval weer eens een totaal andere kant van zichzelf zien. Rijmpjes met een humorvolle benadering, maar soms ook met een wat serieuzere achtergrond. 

Gewoon lekker leesvoer, zullen we maar zeggen. In dit boek legt hij een link tussen het lezen van dit soort rijmpjes en het begrip 'tijd'. Niet dat er direct een link te leggen is, maar meer om u als lezer er op te wijzen dat de tijd nemen om een rijmpje te lezen én, in bepaalde gevallen, tot u door te laten dringen. Lach er om, of laat het 'bezinken'.

Van beide zult u geen nadelige gevolgen ondervinden. Néémt u echt de tijd en komt u tot de conclusie dat u in de lach schiet of gaat overdenken, dan heeft dit boek toch (niet geheel onbedoeld) een doel. Het betekend namelijk dat u het dan ongelimiteerd kunt blijven lezen. Keer op keer ...

Dit bundeltje, Gerrie Hulsing zijn 15e boek, heeft hij speciaal gemaakt ter gelegenheid van de Dag van de Vrije Schrijvers, gehouden op 25 oktober 2009 in Purmerend. Het is opgedragen aan de schrijfster/actrice Ine Veen (een vriendin van Gerrie) en tijdens genoemde dag aan haar uitgereikt.